Αρχική / Κατηγορία Νέων / Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

Κατηγορία

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος Θεσσαλονίκης «Μέριμνα» καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Α.Π.Θ, του Παν/μίου Μακεδονίας και του ΔΙ.ΠΑ.Ε. σε εκδήλωση για το δυστύχημα στα Τέμπη με τίτλο:

Ένας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό  δυστύχημα στα Τέμπη

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) για 21η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) διοργανώνουν την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 27/9/2023 από 10.00-14.00. Τη Φλόγα θα μεταφέρουν φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ως συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης, η Διοίκηση του Τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές και συναδέλφους που για ακόμα μία φορά τίμησαν το Τμήμα με την παρουσίαση της ερευνητικής τους δουλειάς στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου της Αθλητικής Επιστήμης (European Congress of Sport Science), στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 3000 επιστήμονες της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού από όλο τον κόσμο.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Τμήματος θερμά συγχαρητήρια στον Καθηγητή κ. Μούγιο.

Η υποψήφια διδάκτοράς του Χριστίνα Καρπούζη κέρδισε ένα από τα τρία Young Scholar Travel Grant Awards που αθλοθέτησε το Gatorade Sport Science Institute στο πλαίσιο του πρόσφατου 28ου Συνεδρίου του European College of Sport Science στο Παρίσι με την εργασία της "Effects of protein supplementation, combined with high-intensity functional training, on the plasma amino acid profile, biochemical and hematological parameters in trained men and women."

Σας προσκαλούμε σε επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση”, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στις 7:00 μμ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης 27, στο κέντρο της πόλης.

Εισηγητές:

Άγγελος Ροδαφηνός, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ
Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης: Η “Εμφάνισή” τους

Δημήτριος Γιακουμής, Ερευνητής Γ’, ΕΚΕΤΑ-ΙΠΤΗΛ
Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης: Η “Ύλη” τους

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία